The best Side of prodato

• Kolekcionari su se dužni registrirati pri Ministarstvu? - Pa, neki jesu ako hoće, ali skupljam slike otkad znam za sebe i ja sam utemeljitelj aukcija u Hrvata.

Oops. A firewall is obstructing access to Prezi content material. Consider this text to learn more or contact your process administrator.

Jedna od najlepsih i najbolje opremljenih antikvarnia u gradu.Uvek je rado posetim kada zelim da obradujem svoju zenu.Neverovatan izbor unikatnih dragocenosti,kvalitetne rucne izrade sa safirima i brilijantima po super cenama.Hvala vam sto postojite.

Posebna pažnja poklonjena je slici “Sokolar” Paje Jovanovića, na kojoj su očigledne sve odlike orijentalistike karakteristične za srpsku umetnost druge polovine XIX veka.

Republika Srbija već godinama prodaje ukradena vozila na aukciji carine, iako predstavnici državnih organa znaju da je legalnost tih vozila sporna i da ih potražuju vlasnici.

Kako je vaza dospjela do Engleske je misterij, ali prodavači s urekli da je u posjedu njihove obitelji barem od 1930-tih. Vjerojatno ju je netko od francuskih ili engleskih vojnika ukrao iz carske palače tokom Drugog opijumskog rata 1850-tih godina.

Automatski e-mail sa linkom na aplikaciju će biti poslan svim najuspješnim ponuđačima gdje nakon što se uspješno prijavite možete pregledati more info kupljene stvari. 

Da bi ste preuzeli kupljenu robu, morate pokazati originalne račune izdate od strane here Ambassade i ovlaštenog špeditera.

Primaryćeno je da građani imaju problema sa pojedinim vozilima kupljenim na click here licitaciji i Uprava carina je upravo zbog toga pokrenula inicijativu da sva vozila za koja bude utvrđeno da su na poternici, ne izlažu prodaji na javnoj licitaciji.

Carinarnica obrazuje tročlanu komisiju (po potrebi se može angažovati i veštak) koja pregleda, meri i procenjuje vrednost carinske robe koja se izlaže javnoj prodaji, i proverava da li su se stekli uslovi za prodaju te robe.

KUPI - Kada trenutna cena dostigne iznos koji ste Vi spremni da platite, kliknite na dugme KUPI, i istog trenutka ćete postati pobednik na aukciji. Kada jednom kliknete na ovo dugme, Vaša odluka će se smatrati konačnom, i obavezaćete se na kupovinu predmeta aukcije.

VREME DO ZAVRŠETKA AUKCIJE – Ukupno vreme do isteka aukcije, odnosno do trenutka kada će trenutna cena dostići rezervisanu (minimalnu) cene, te kada će aukcija biti prekinuta.

Prva javna prodaja more info može se održati samo ako na njoj učestvuju najmanje tri ponuđača, koja su blagovremeno uplatila kauciju.

Butković: Novim će se izmjenama Zakona riješiti troškovi prijevoza za sve osobe s invalidnošću

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *